"Du sjunger bra"

Jadå en händelse från dagen

"Vad har du tänk sjunga?"
"Hm, öh, jag tror jag tar denhär.. Jason Mraz - I'm Yours du vet?"
"Mhm, bara att börja sjunga kan inte spela den på piano, vet inte hur den går"
"Well you done done.....I'm yours"
"Bra, du kan du sätta ner dig på stolen"
*sätta ner sig på stol och känna sig nervös över vad Susann Songtag ska säga*
"Du sjunger riktigt jättefint! Spelar du något instrument?"
"Ja, vi har ett piano hemma. Och sen brukar jag spela in det vad jag sjunger, lyssnar på musik varje dag och så"
"Har ni en studio?"
"Nä, *skratta* spelar in på mobilen vetdu"
"Haha, ja. Men det är ju bra. Har du en nia på betyget?"
"Jadå. Det har jag"
"Men det är ju bra, brukar lite fråga vad jag tycker de borde få. Och jag tycker du borde få en nia. Men skulle du kunna tänka dig sjunga solo nångong?"
TYSTNAD
"Uhm, jag vet int riktigt"
"Har du nångång sjungit solo"
"Öhm, nä *haha*
"Jaha, men ja. Dåså. Trivs du i skolan, har du kompisar?"
"Jadå, jag mår bra"
"Tycker du jag är sträng?"
"Nej."
"Haha, men det är ju fint. Någon du tycker är sträng i skolan och isåfall vem?"
"Jodå. Eller ja, alla e ju int liksom de men de håller ju reda på att vi ska liksom bete oss och så, så int egentligen någon"
"Men det är ju så som de ska va, men ingen vampyr i skolan och så?"
"Nädå, haha. Nej, sån finns det nog inte"
"Men tack för dig och vi ses nästa vecka"
"Hejdå"

Ja, så kan en diskussion med en artist vara :]

Så kan en vecka börja!

Ja, nog är det hemskt att leva här i Finland ska jag säga er!
Nej, usch. Jag gick hem redan så tidigt som kvart i tio med Benni och Joel som höll mig sällskap. Vi gick till Joel där Joel förde sin skolväska och Benni fick låna mina vantar. Tidigare hade jag ringt pappa och meddelat om var som hänt. Han mötte mig på vägen och jag fick mina vantar tillbaka. Ja, nu har jag varit hos mormor och morfar en stor del av dagen och haft det trevligt. När jag varit där i kanske i en halvtimma ringer min kompis och berättar vad som egentligen stått där. Nu sitter jag dock hemma och funderar det som kunde hända, såhär i min stad. I vår stad med VI som jag kallar er. Åh, bara detta skulle gå över. Jag hoppas jag bara kunde göra något! Ha en trevlig dag.

Klicka http://svenska.yle.fi/nyheter/fler_kommentarer.php?subject=144988 om du vill ha mer information om händelsen.

Röstning!

Äh, men ja, nu tänkte jag att ni får välja, ni får skicka en kommentar med vad ni tycker..

Ska jag fortsätta med att blogga eller ska jag sluta?

Tack på förhand! :]

Att SLUTA blogga tar mig hårt på.

Ja, det verkar så. Wordpress.com vill inte visa statistik och jag stör mig bara på det och blogg.se är bara ett stort hatobjekt i min lista. Så fan, jag fr väl bara sluta blogga då! Skit i allt, skit i allt och skit i mitt blogg-liv. Allt är över, över ÖVER! Fatta vad detta betyder för mig *sob*. Hela mitt liv är här, hela mitt liv förstörs. Tack! Lika bra kan jag ta självmord så slipper jag lida. Men, see you in heaven >.<'

Ändra eller icke ändra?

Hejsan! Jag börjar bli rätt trött på blogg.se så jag kanske flyttar över till min "nya" blogg www.inkku.wordpress.com den verkar falla mig mer i smaken. Blogg.se börjar gå mig lite på nerverna med tråkig design, osv. Men jag kommer hålla till där en tid så klicka på länken om det intresserar dig! :)

Halvsjuk


 

Godmorgon alla söta små änglar! Idag är det en hemma dag för mig, måste helt enkelt vila mig tills imorgon. Min hals är sjuk, det är inte kul snoren började komma idag, huvudet är yrt. Och jag har ingen aning om hur jag kunde göra så att min hals ska börja må bättre och jag ska bli frisk. Någon som har tips? :3 Tar gärna emot tips. Men ja, vi ses nu ska göra lite andra grejs, hejdå ^^

Sånt händer

Hejsan!

Nu ska ni få veta vad som har hänt mig idag. Det var inte någon trevlig sak. Men okej, det var så att vi inte fick upp plastet på en pepparkvarn så Fanny drog upp plastet och denhära saken som man skruvar på. Och gissa vad som hände, jo jag hällde hälften av kvarnerns korn på min mat och hela kvarnen var full, så det var rätt många)! Gissa hur trevligt det var och ett stort tack till en viss person som förstörde min mat! o.o

"Jag vill inte vara er kompis"

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min dag har varit som den brukar vara. Men jag funderar ännu på det Sofia sade åt mig när jag frågade något om Fanny "Hon började på vår klass i trean, och sa redan första dagen att hon inte ville vara vår vän så ingen har destu mer pratat med henne". Ja, sånt sitter ju lite i huvudet och det är ju så sant som det kan vara. Men det är inte precis deras fel, men ändå jag skulle inte säga sånt första dagen man börjar på en klass, aldrig!

På lördag smäller det! Team Action Goes Festival, gissa hur kul det ska bli? Dessutom får jag träffa Lene för första gången i hela mitt liv! Gissa hur kul det ska bli? Allt på en och samma dag, synd att inte Isabelle är här så skulle vi också kunnat träffats, men det får vi spara till en annan dag, eller hur? ^^

Vi hörs, kramar! ♥

Efter en tuff dag!

Hejsan på er! Idag har det varit en massa saker som stått på listan, men jag fattar inte hur folk i klassen kan komma till fråga 17! (på ett religions-papper) medans jag + tre andra bara kommer till fråga nio! Och nej, vi satt helt tysta hela timmen och skrev helatiden, dom andra satt bara och parade, och skrattade (EDIT: jag äger på stavning, det ska stå pratade inte parade o.o) Modersmålstimmen sög, eftersom Esa kom till kvart över två (timmen börjar två) bokrapporten var till halv tre och timmen slutade egemtligen kvart före tre och vi blev färdiga fem i tre! Snacka om övertid!

Men efter skolan gick jag till butiken, köpte mat, stack till Betel, åt mat, var dum i huvudet och ja. Det var väl min dag, tack och hej leverpastej!

Test hestar


Festmorgon

Godmorgon! Jag vaknade tio i ett idag efter ett "hårt" festande igår. Fast, jag kulle helst bara vela sova och inte stiga upp från min sköna säng, jag ska försöka nu när bara nån person läser min blogg att förbättra den, fast det går dock inte så bra, ha en så fin dag!

Halloweendisco

Godmorgon!  Du som har hittat hit kommer att få veta att bloggen är lösenordskyddad i en vecka, ungefär, så alltså till den åttånde oktober. (November ska det stå inte oktober!)

Idag är det den första oktober, ja förstås och jag är så dum i huvudet att jag inte fattar att det är november alltså, grattis Isabelle på födelsedagen! Men i alla fall så är det Halloween disco idag hos min kompis Hannah, dit hela hennes klass är bjuden plus tre stycken på min klass, jag vet inte riktigt hur glada folk blev när de fick veta att discot (och ja jag vet att man ska skriva disko med K) inte mer var i Jumbo-parken utan ändrat hemm till hennes hus! Jag borde ringa henne idag, men hon brukar sova i tre evigheter, men nu ska jag dra och hitta på något bättre! Vi ses en annan  vecka.