Dagens Outfit

Dethär är är dagens outfit, idag blir det utan skor. Men det gör väl inget? Vilka skor som helst passar till denhär outfiten :3

Tunika Från Ellos 99:-                                       Shorts från Ellos 299:-

Garnier Clean Sensitive

Jag har hittat en fin serie som speciellt är gjord för såna som har känslig hy. Jag har inte det, men det är ju ändå bra att tvätta sig med sånt. Produkten kostar ca. 55-79 kronor. I produkten finns Vitamin B5 och näckrosextrakt. Hoppas du gillar produkten! ( :


Anti-tightness Cleansing Milk.                          2 in 1 Make-up Dissolver Eyes and Face

Soothing Sensation Toner                                 Moisture Infusion Cleansing Water


Velvety-smooth Anti-tightness Wipes


Sur

Nu e jag sur och less, verkligen! Jag försvode mig, och på grund av det så har jag inte kunnat skriva i min blogg nu. Bara för att jag vaknade halv två. Liksom HALV TVÅ! Kan ni tänka er vilken himla sovmask jag är. Men typ, man blir ju kallad sovmask ibland. Senast igår eller var det idag. Inte vet jag. Men det var i alla fall nångång vid tolv-tiden kanske. Liksom inte nu på dagen, utan på natten, men whatever. Det spelar ingen roll. Men jag är verkligen less på att jag försovde mig. Annars brukar jag stiga upp vid 1o,oo men det misslyckades idag, BUHU! Haha, tänk om jag skulle försova mig imorgon när vi sticker till Stugan med min kära kompis? Det vore jättekul, ju. Fast ja, btw, jag kommer troligen inte kunna skriva på fredag, lördag (?) ja, jag vill faktiskt skriva så. Men jag får bara göra så att jag skriver upp allt vad jag har gjort så ordnar det sig. Så skriver jag allt sedan när jag kommer hem. Okej? Fast jag ska ta närmare information om saken.

Dagens Outfit

Jeans från H&M Fit Sqin 398:-Tubtopp från H&M 49:50

Klacksko från H&M 298:-

L´Oréal Indestructible

Jag har blivigt kär! Riktigt kär i denhär nya produkten från L´Oréal som heter Indestructible. Liksom man kan ta av en mössa eller en tröja över huvudet utan att frisyren pajar sig. Håret blir inte styvt eller klibbigt utan det är som om man inte alls skulle ha något i håret. Det finns ett Frisyrskapars spray, ett volymspray, ett fixerande spray och ett volymmousse. Själv har jag hemma Volymsprayet och Volymmoussen. Produkterna kostar ca. 65 och 75 kronor och de finns nästan i varje butik.


I Hope U Like It

Ny dag

Godmorgon! Har ni sovit gott idag? Det har jag i alla fall gjort. Men jag kommer inte ihåg vad jag har drömt idag, faktiskt. Men idag är det en ny dag och jag är mycket piggare än vad jag var igår, vilket gör mig glad. För igår var det mitt livs slöaste dag kan man säga. Jag orkade knappt stiga upp och gå och äta, och sånt. Men det berodde kanske på att jag vaknade först så tidigt, och sedan somnade jag om. Men idag skulle jag ha sovit länge, inte till tio utan typ tolv. Jag är faktiskt trött nu, eller lite. Om jag inte blir pigg måste jag ta och dricka en kaffe eller något. Men om ni vill veta så kommer Dagens Outfit idag ungefär där vid kanske tolvtiden. Idag skulle jag ju kanske sticka till stranden kom jag på.. Men vi får se lite vädret är ljuvligt, men om jag pyser till andra stranden är det i och för sig inte kul att vara ensam där. Men jag tror att det blir vår egen strand med hunden som springer runt i huset, som nu pyser in på toan och ligger där på golvet bara för att golvet är kallt. Ja, nu ska jag ta och gnugga mina geniknölar och hitta på något, coolt. Have A Nice Day!

Småkärglad humör

Jag bara måste skriva ett inlägg. Bara för att dela med mig min glädje. Det är inte ofta jag är såhär glad. Men liksom, det är skitsvårt att skriva något när man absolut har inga ideér såhär på kvällen. Liksom på torsdagen ska vi härja och ha oss på stugan. Jaa, och gissa vad jag bakade idag? Jo. pannkaka smuskigt alltså. Världens bästa pannkaka heter den ( : Vill ni veta vad jag har för ord snurrande i huvudet helatiden? Jo. TROLL! hahah. Men jag vet inte vad det beror på, ja.. Som rubriken säger så är jag småkär. I vem, kan man ju lista ut ^.^

Nüfiiken

Ja, jag har sett i många anrdra bloggar har gjort såhär, så då måste väl jag göra det också. Well, jag är faktiskt väldigt nyfiken om vem som faktiskt läser min blogg. Så det skulle vara kul att veta lite vem ni är.

Ja, vi kan göra såhär om du vill kan du skriva ditt namn, men om du inte vill göra det så då kan du ta och skriva om du är endera tjej eller kille (även kallat kön, jag vet). Det skulle vara kul och veta i vilken ålder du är och var du bor, hur ofta du läser min blog. Jag kanske ska göra ett expempel här;
Rebecka är 25 år gammal bor i Kalmar och läser din blogg en gång om dagen.

Det var allt.

Världens finaste!

Alltså jag kollade runt lite och så fastnade jag verkligen för denhär grejen

 
Liksom ge mig! <3 Domhär skall jag inskaffa någon dag ( :

Dagens Outfit

En läsare önskade lite mode, så jag kan börja göra en dagens outfit. Här är dagens, enjoy;


Linne från H&M 49:50 Strumpbyxor från H&M 79:50

Ballongkjol från Ellos från 249:-  Klacksko från skopunkten.se 249:-



Dethär var dagens Outfit, hoppas den glädjade dig ;D


Geting attack

Wau, jag har solat idag i typ en timma. Väldigt duktigt.. Brun är jag också för engångs skull. Eller lite i alla fall. HJÄLP! Där är en geting, dum, dum.. Stick.. Jag dödar dig snart .__. Den är stor fet och usch, äcklig. Jag har liksom två getingbett på min vänstra arm och sen har jag myggbett övrrallt. DEN ATTACKERAR!!! Jäkla skit, men den stack in i lampan. Jag vågar inte sitta här längre. Har ju inga vapen. Woho jag hittade ett block och den attackerar och den flyger till fönstret, blocket mot fönstret, det hörs ett knaster.. *jubla* Den är död, död, DÖÖÖÖÖD!!! WOHO. Vilken framtid jag har ;D Nu börjar det bli såhär igen, jag vet absolut inte vad jag ska fortsätta skriva om i min blogg, ska jag skriva om obetydliga saker, mode, mitt liv etc. Liksom, jag vet ju inte vad folk vill läsa om .__. Det skulle vara snällt med åsikter..


Hemma

Hej. Nu är jag äntligen hemma igen. Tack och lov, det känns nästan dåligt när jag kunde bara skriva snabbt ett inlägg på morgonen, eftersom vi skulle dit då. Och mobilen ville absolut inte skriva ett inlägg, bara en rubrik. Sen orkade den inte mer. Men nu är jag här igen, med en sjuk nacke och en halvsjuk rygg, brända kinder. Men jag mår bra. Det känns ljuvligt att äntligen komma hem från dendär öde ön. Fast rätt sött drömde jag. Hm. Men iaf, så är jag glad att jag är hemma igen. Pappa ville att jag skulle ta med någon till stugan nästa vecka nån dag. Vi skulle ha vart i Sverige nu, eftersom pappas systers man fyllde år här, men nej. Dit kom man ju inte. Ja, idag när jag simmade så blev jag uppjagad ur vattnet för att det var en manet i vattnet. Haha, det var typ kul. Imorgon åker Isabelle iväg, på sin nästan jorden runt resa. Två veckor är länge, jag skulle kunna vara i USA, New York och Manhattan under tiden hon är där. Så skulle jag ha något att göra, men det är lite sent att bestämma sånt nu. Nu ska jag fortsätta njuta av att ha kommit hem, sköt om er.

Borta, putsväck!

Snart åker jag till stugan, jag vet inte om jag kommer kunna skriva så mycket där. Men jag kan se var mobilen orkar. Jag tror i alla fall att den kanske skulle orka med att skriva ett eller två inlägg varje dag. Men på söndag kommer jag hem. Jag skriver mer sedan lite senare på dagen (troligen)

Natten i Karis

En ny dag. Solen skiner ute och det är Karisnatten idag. Jag vet inte ännu om det blir av att fara dit. Men liksom, mamma vill till stugan bara för att det är fint väder hela veckoslutet, pappa är på stugan redan och jag. Jag vill faktiskt till Karisnatten och så vill jag vara hemma. Det är bara så tråkigt där, men man får ju inte vara ensam hemma. Det tycker pappa. Men, liksom. Varför ska man vara orolig, han är nu riktigt han också. Men i alla fall så ska jag inte sura nu, jag ska vara glad idag. Det är ju en ljuvlig dag, då man måste duscha. Men nu vill jag faktiskt hitta på något att göra, igår kväll gjorde jag den nya designen till bloggen, vad tycks? Först halv tolv blev den färdig så det tog lite på två timmar att göra den, den är rätt dyster men världens finaste är den inte heller.. Det finns mycket skavanker har jag sett, men det får nu bara se ut så. Jag förstår mig inte på kodningarna det är bara det. Men många andra tycks göra det. Hungrig börjar man också bli. Idag hade jag funderat på en sak, det är nämligen dethär med förlåtelse. Det är liksom så att ibland förlåter man kanske inte personen man bråkat med. Jag vet är det är viktigt att förlåta folk ibland, men det kan vara väldigt svårt. Liksom ibland när man har bråkat med någon annan så tänker man, näe. Nu orkar jag inte med denhär personen längre, och det är ju då man slutar umgås med den personen. Och om man inte förlåter personen så då slutar man ju umgås med personen automatiskt, kan man säga. Men herregud! Ett sår, dumma nånting. Men ändå, när man bråkar med din käraste då kan det hända att det slutar med att det tar slut, på grund av att ingen förlåter. Det är faktiskt konstigt hur man kan bråka varje dag med sin pojkvän. Men, man måste ju bara försöka, försöka och försöka. Till slut lyckas man med den saken man hoppeligen vill göra. Endel vill bli brandmän, andra artister, modeller, läkaren, telefonoperator osv. Och i slutet av det hela så är det dom som verkligen kämpat till sitt yrke som verkligen får det. Jag vet själv vad jag vill bli, men jag tycker att det säkert aldrig skulle bli till något. Jag har drömt om det sedan jag var en liten flicka. Men jag vet inte hur det ska lyckats. Det är bara så svårt att tänka sig hur någonting som bara är en dröm kan bli verklighet.
Men nu måste jag verkligen få någonting i denhär magen, den svälter ihjäl snart..

Bioprat

Jadå. Nu är jag äntligen hemma igen, hem ljuva hem. Jag har simmat idag med kompis, det var liksom hur kul som helst. Jag kände mig faktiskt glad att hon verkligen offrade sig att komma med mig dit, det är ju en rätt lång väg. Men det är ju där riktiga vänner ställer upp så. Nyss var jag och mamma och kollade på Sex And The City, filmen i sig är himla bra. Men jag älskar verkligen Sarah Jessica Parkers roll. Den är bara guld värd. Och jag insåg verkligen hur söt hon egentligen var. Och dendär bröllopsdressen hon bar till det avbrutna bröllopet som aldrig blev av, den satte som pricken över i på henne. Det är faktiskt intressant när man ser en person som verkligen ser bra ut och är söt. Då känner man sig verkligen lycklig. Man känner sig kär, bara vid första ögonkastet, känner man sig kär. Det är som man aldrig känt det förut, det bara kommer. Men liskom, jag orkar inte förklara hur han såg ut, men ändå. Ja, jag vet. Som du nu tycker så är det ju som jag alltid kollar på utsidan.. Men det märks kanske om man skådar lite närmare, att jag inte alltid kollar på utsidan. Men vetdu? Nej. Det vet du knappast inte. Men iaf, tilbax till saken. Det är såhär, när du lär känna en insida av en person som du bara tycker är helt underbar, men kanske bara har några skråmor. Ja, då lär du att verkligen älska insidan och på köpet så börjar du verkligen tycka om insidan av personen. Dethär är verkligen sant, jag har gått igenom dethär ett antal gånger. Man ska verkligen inte döma andra efter utseendet. Alla ser verkligen olika ut, och nästan alla är ljuvliga. Det finns ju faktiskt personer ibland som man inte riktigt tål. Men det kan man liksom inte göra så mycket åt saken, tål man inte personen går det inte att göra så mycket åt saken. För personen i sig kan just aldrig ändra sig till det du just vill ha det. Så det gäller att vraka bland alla människor. Alla hittar en person de verkligen har något som sprakar mellan dem. Och alla har vänner, det är faktiskt bara att välja sina vänner rätt. Att ta dem som verkligen passar ihop med en och inte dom som inte riktigt skulle passa lika bra.

Du ska ha en himla bra fortsättning på kvällen. Och tänk på det jag skrev, det kan hjälpa dig.

Myggan och simma?

wei, om en halvtimma eller ja, snart ska jag cykla till stranden ^-^ vi ska simma med kompis ;'D

Det ska bli skitkul, hon var verkligen snäll när hon offrade sig ^-^ haha, snart ska jag suga blod ur henne bara för att jag är en mygga, MUAHAHAH. Varför skulle jag ens göra det? x'D Jag är ingen blodsugen mygga, bara så ni vet. Typ ja, tiden går långsamt som jag vet inte vad. Jag vill starta nu. Men det är en lapp på bordet isåfall om det är något viktigt. Bara för att ingen behöver bli orolig, jag vet inte var pappa är men jag antar att han är på stugan.. Mamma kommer hem snart, men då är jag troligen inte hemma.. Men man får ju se. Men liskom. Det är så kul :3 I trodde D skickade ett sms fast det var jag, hahaha x'D Jag började asgarva, typ onödigt men det var skitkul. Skrattar åt saken fortfarande ju!

Simma, simma, blubb, blubb.

Woooo!! *kasta konfetti*

Vi ska snart nån dag imorgon(?) kolla på SATC filmen, tralalal. Jag har duschat idag och simmat. Onödigt jag vet men ändå. Det är ju sommar en gång om året så man måste ju liksom simma när man kan. Syster, voff och mamma var med. Sebastian låg på bryggan med.. Sin kompis som liknade en Niklas. Tror ja. Kollade inte så noga, men han var iaf jätteblond. Så. Att. Men iaf, Saga är där ute nu, tror jag men nu ska jag fortsätta prata med I på msn ;D

Trollet borta!

Lukas *krama* "Hejdå malia"

wei ;3 Idag pyste lockelisa iväg ;'D Stackarn, han kommer och sakna mig "/ och jag honom.. Men då pyser jag iväg hem till dem.. Ja, men iaf. Det är ju sol ute. Dags för shorts! Det är liksom mina bästa vänner ju. Eller hur byxor? :b

Alla sover ju liskom nu ju *peka på klocka*

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men jag kan ju börja med att krypa på golvet bara för att leka en baby. Men det orkar man inte med. Jag leker hellre med vår vampyr som finns i källaren.. Men jag vill typ shoppa idag x'D Men det är så hett, så det skulle inte vara så fel om man skulle ligga ute och sola lite i detär fina molnfria vädret som ska tydligen bli 27ºC ute. Men det är liksom kokhett här uppe, och bara för at jag började babbla om det så blev jag sugen på en glass som jag inte orkar gå efter för att den ligger där i frysen, och frysen är kall och skön men man får inte ha locket uppe för länge och blä blä.. Jag såg en Rosa tvättmaskin igår i en tidning, sån vill mamma ha, kanske.. Men en rosa postlåda ska vi ha iaf och ett rosa hus och en rosa bil, eller hur var det?


Shopping

Jag orkar knappt stiga upp från stolen, den är så skön nu. Men jag måste ska gå i skogen, snart och sen ska jag duscha när jag orkar. Jag fick nya kläder idag ett par byxor två tröjor, ett linne och två tuptoppar. Och ja. Om jag inte duschar idag duschar jag imorgon.. Ja, musiken jag borde ladda ner går inte så bra för typ. Den vill inte ladda ner den låt jag vill ha, men det är bara en låt. Jag vill ju ha mer än bara en! Men ingen vill ge mig musiktips så det går bra ^-^ Men iaf, jag är livrädd när det åskar, speciellt när jag är ensam, och jag har ätit en glass idag ;D Den var jätte mumma :3 Just nu är det mulet ute och jag har sjukt i mitt finger, det är som nån skulle ha bitit mig där eller något. Kanske det är vår vampyr som har gjort det. Man vet ju aldrig men vampyren har iaf gjort så att jag har blodröda naglar. Scary. Dethär är farligt. Jag ska nog uppsöka läkaren och berätta att vi har en vampyr i källaren :''D

Att göra lista

Godmorgon! Jag är fortfarande rätt trött och funderar på vad jag ska göra idag. Liksom, det är ju rätt svårt att veta det nu när klockan är såhär lite. Men ändå, man vill ju göra något vettigt. Men jag kan göra en dagens göra lista ^-^

- duscha
- gå till Lukas
- ladda ner ny musik
 - klä på mig
- äta mat
- fixa mina naglar

Musiktips?

Hangödagen

woo, klockan kvart i tio blev jag uppväckt av pappa :'D han frågade om jag ville följa med med till Hangö med farbror, Agneta, Lukas, Emil, Eva, farmor och han själv. Jag tackade ja x'D Mwahah. Lukas lekte gammal gubbe. Egentligen var vi ut och äta bara och typ sen åt vi glass och då blev Lukas Avund så han, haha xD Skulle också ha glass! Han somnade i bilen ^-^

BTW! Jag älskar min rosa lilla studsboll.. Den är söwt ^-^ Typ. Jag skulle räkna något typ, ja men iaf så tog jag räknemaskinen istället. Jamen, nu ska jag fortsätta att ha pappa och köpa en kamera och en ny dator..

Godnatt, typ.

Glassigt



Idag är det nästan en inte vara ute dag. För liksom det är råtråkigt ute, men hett. Min farbror borde komma idag, konstigt. Vi fick besök idag redan ^-^ Eva, Emil och Lukas.. Lukas var så gullig och vattnade blommorna :3 Snäll pojk.

Men i alla fall så skulle jag vilja ha en kamera så att jag skulle kunna fota saker, liksom. Ya know. Det är tråkigt och bara söka bilder.. Roligare att fota. Liksom. Ja. Nu visste ni det.



Det skulle vara kul om man skulle gå och simma idag, men jag vet inte. Jag skulle faktiskt inte orka simma, det är ju liksom typ. Tråkigt :b

Jag måste bara sätta in en somrig sångtext, bara för att det är sommar ^^


eh yo mange schmidt man
knäcker brorsan

när du hör en bra låt och din partner är kåt är det
glassigt
när du har sommarlov och du håller hov är det
glassigt
o när fredan är slut och du ska gå ut är det
glassigt
när du har sjukt bra koll o hälsan i behåll då är det
glassigt

jag vaknar upp ahhh solen skiner igen
dags för mig o gitta från lägenheten
men först alltid en dusch
inte lukta usch står högt i kurs för det är
glassigt

glass glassigt

senare men ändå samma dag
lyckades jag äntligen få tag
på numret till den där tjejen du vet
jag ringde direkt jag är inte diskret
jag sa: ska vi hitta på någonting
tillsammans kanske göra ingenting
kanske bara hänga du o jag
o jag tar med mig rosor o en ask choklad
hon föll direkt för mitt initiativ
o ville bli en del av mitt privatliv
nu bor vi ihop o vi har det bra
men det var bara en av många dar då det är
glassigt

glass glassigt

när du hör en bra låt och din partner är kåt är det
glassigt
när du har sommarlov och du håller hov är det
glassigt
o när fredan är slut och du ska gå ut är det
glassigt
när du har sjukt bra koll o hälsan i behåll då är det
glassigt

en vecka senare hände det här
det låter som ljug men det är sant jag svär
jag grävde i fickan o kände nåt
det visa sig vara en gammal trisslott
jag skrapade och till min stora förvåning
hade jag plötsligt råd med ny våning
bubbelpool o en resa runt jorden
det går bra nu ta mig på orden
med pengarna kom en massa frihet svenne
jag kunde ge allt jag inte givit henne
o även om pengar inte är allt
kändes det jävligt ballt
och det var
glassigt

glass glassigt

nu simmar jag runt i mitt pengahav
och har inga planer på att lägga av
varför skulle jag göra det
jag mår som en gud min plånbok är fet
och det är
glassigt

glass glassigt

när du hör en bra låt och din partner är kåt är det
glassigt
när du har sommarlov och du håller hov är det
glassigt
o när fredan är slut och du ska gå ut är det
glassigt
när du har sjukt bra koll o hälsan i behåll då är det
glassigt

en dag när jag låg hemma o mös
jag var ledig eller typ arbetslös
ringde någon på min telefon
det var ett hemligt nummer men jag svara ändå
jag ångrar inte att jag gjorde så
för det hände nåt som är förunnat få
den som ringde undra om jag var bra
på att skriva saker så jag svara ja
självklart är det ju på det viset
siktet är inställt på pulizerpriset
han sa "då blir du nog glad ikväll
för du ska få pris ifrån Alfred Nobel"
och det är
glassigt

glass glassigt

så nu är jag däruppe bland genierna
o reviderar dom gamla teorierna
det kunde man inte ha trott förut
det här är mange schmidt som signar ut slut

när du hör en bra låt och din partner är kåt är det
glassigt
när du har sommarlov och du håller hov är det
glassigt
o när fredan är slut och du ska gå ut är det
glassigt
när du har sjukt bra koll o hälsan i behåll då är det
glassigt






Ha en finemang dag.

Converse skor

Jag skriver inte mycket längre på min blogg har jag märkt O_o'
Nyss så typ kollade vi lite vad det fanns för folk där uppe i huset *peka* Min kusin och hans fru och hennes väninna..
Min kusins barn är så gullig ^-^ jag ville bara kidnappa honom. Han är tuff. Han har Converse skor ftw.

 sånahärna små sötisar hade han ^-^

Fast jag har ju också Converse skor :3 Tralalal. Men jag ska skaffa mer ;D
Imorgon kommer min farbror också. Han skulle vara här till Karisnatten? Isåfall WEEEEE x'D Men jag vill kidnappa Niklas till Finland haha. Komsi, komsi kusin ^-^

Men oj. Klockan är bara halv sex xD Kuuul!! ^^
Tralal. Jag orkar inte skriva mer. Hejdå xD

Computer

Oj oj vad det är en fin dag idag. Soligt och Hett. Riktigt hett. Det är nästan hemskt. Men jag ska inte klaga det är ju bara sommar en gång om året. Saga är här och pyser sig och jag har dammsugit och så tjänar jag pengar till min framtida dator HP Pavilion DV2799



De är nog faktiskt en sån dator jag alltid har viljat ha. Fina figurer och allt.. Men den kostar ju rätt mycket .__. 904,90 € och jag har kvar 842,85 tror jag. Men ändå. Det är MASSOR!! Men jag lever väl utan dig :3

Födelsedagskalas



Det är ett så vackert väder ute idag, det är bara regn, regn, regn och regn.
Inget annat bara regn..

Men nu äntligen har det blivit sol. Och btw min farmor fyller idag. 86 år O_o' nyss var man dit på kalas.. Höhöö.

Det är nu riktigt de ja, Saga är här ;''D

100 frågor

100 frågor som kräver mer än 100 svar...

1. Tre namn jag lyssnar till:
Maria, Inkku och Sofia ^^

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
lol.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
frågorna får mig att skratta

4. Detta är jag rädd för:
Ormar, Spindlar, Insekter, småkryp

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Vill ha? Jag vill ha. öhm. Musik, mat och min mobil :'D

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Jag kan inte säga fdijhgiugisduh, äta upp en människa och lol, orkar inte komma mer saker.

7. Detta tycker jag om att göra:
lyssna på musik, spela, sova, vara vaken och sånt :b

8. Detta vill jag göra just nu:
lyssna på musik, prata och sola

9. Bästa känslan:
kärlek?

10. Värsta känslan:
hat?

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
lol, som jag skulle veta det?

12. Är jag kär just nu?
tror inte det.

13. Jag vill gifta mig:
kanske ja.

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
leva x''D

15. Min käraste ägodel:
typ, min mobil, heh. Jag är ingen fjortis med jag älskar den och det är bara för att jag använder den som min MP3:spelare..

16. Något jag vill ha i present:
Pengar och en Laptop ^^

17. Detta har jag på mig just nu:
pyjamas :b

18. Favoritkläder:
mjukisbyxor, linne.

19. Favoritdjur:
voffsingar. eller typ möss, dom är coola.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
alla xP

21. Favoritlåt just nu:
Mange Schmidt - Glassigt.

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
alla ämnen är tråkiga ^-^

23. Stjärntecken:
vädur.

24. En bok jag gillar:
Spökliga scener?

25. En film jag älskar:
Älskar och älskar men She's the man är rätt bra.

26. Tv-program jag gillar:
Gossip Girl, Ugly Betty och typ The Simpsons.

27. Favoritdoft:
venne.

28. Detta äter jag gärna:
mat.

29. Dricker helst:
mjölk.

30. Favoritgodis:
Choklad ftw.

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Sverige :3

32. Färg på mina ögon:
Blå-Gröna.

33. Min längd:
Senaste gång jag blev mätt så var det nånting med 173 cm.

34. Jag tror på:
Gud ^-^

35. Jag spelar:
piano..

36. Personer jag beundrar:
mamma. ^-^

37. Så här bor jag:
i ett egnahemshus

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
none

39. Det här tänder mig:
-

40. Det här gör mig avtänd:
-

41. Favoritfärg:
svart, röd och grå.

42. Favoritcitat:
inget, typ.

43. En hemlighet jag vet:
jag kan ju inte berätta den .__.'

44. Bästa present jag fått:
pengar?

45. Senast köpta skiva:
brukar typ inte köpa skivor, men senaste är nog Linkin Park's Minutes To Midnight.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
mina ögon? :b

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
mitt smile?

48. Udda förmåga/egenskap:
venne.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
en hund :b

50. Vad lyssnar du på just nu?
Mange Schmidt - Glassigt, lätt.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
venne.

52. Var är dina föräldrar födda?
I Finland, eller var det på månen?

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?:
Typ, jag vet inte.

54. Vilken är din favoritrestaurang?
typ, en där nånstans.

55. När badade du i en pool senast?:
när jag var på semester i södern?

56. Har du varit med i någon skolpjäs?:
aa ._________.'

57. Hur många barn vill du ha?:
kanske 2 ^^

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?:
ingen? kanske..

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?:
nej >___<'

60. Vad har du för TV-kanaler?:
venne.

61. Har du åkt moped någon gång?:
såklart. Det var skitkul..

62. Har du busringt någon gång?:
kommer inte riktigt ihåg.

63. Har du fått felparkeringsböter?:
nej, har ingen bil.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm:
säker väl.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?:
Spanien eller Grekland?

66. Har du en egen trädgård?:
ingen egen, men mina föräldrar har.

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
The Simpsons ^-^

68. Kan du alla orden i nationalsången?
näj.

69. Badkar eller duschkabin?
bådeoch..

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
ingen :3

71. Favoritpizza?:
venne.

72. Chips eller popcorn?:
chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?:
typ, rosaaktigt?

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?:
nej? O_o'

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?:
nej.

76. Apelsin- eller äppeljuice?:
apelsin :'3

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?:
mama. Typ kommer inte ihåg var vi åt ju! Det är ju längesedan..

78. Favoritchoklad?:
mjölkchoklad <3

79. När röstade du senast?:
Vadå röstade?

80. När åt du en hemodlad tomat sist?:
typ aldrig. vi har aldrig odlat tomater, bara potatis, dill, persilja, ärter och bönor..

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?:
aa. en guldig. och så är den i PLAST!! HAHAHAHAHAHA

82. Är du bra på matlagning? :
visst ^^.

83. Klarar du att tanka själv?:
visst, det kan inte vara så svårt?

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv:
nej, men det vore kul med en såndärn som man slätar ut kläder med Tobi her den väl? :b

85. Pepsi eller Coca Cola?:
coca cola.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?:
jag jobbar inte.

87. Vad var det senaste du handlade?:
lol, det var nog kaffe ;o

88. Har du kräkts offentligt?
visst, i dagis .__.

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
sanna kärleken.

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
aa..

91. Har du ringt något betalnummer?:
vadå betalnummer?

92. Kan man vara vän med sitt ex?:
typ. Såklart -.-

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?:
typ. Det var JAG som låg på sjukhuset och JAG blev besökt av folk.

94. Hade du mycket hår som liten bebis?:
kanske.

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?:
har inget.

96. Vad har du i din väska?:
typ, plånboken.. ?

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
lyssnar på musik?

98. Vad är du tacksam för idag?:
att jag lever? xD

99. Var har du den här listan?:
blogg.se

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
jag, vet inte.

Ledsamhet


Idag är det en mulen dag ute. Och jag är ledsen. Jag vet inte exakt själv men jag är ledsen på precis allt nu. Allt är helt fel, ingenting är bra. Jag kan inte idag, jag kan bara inte. Jag känner ett hål i mig ett stort hål. Där finns ledsamheten. Jag fattar inte varför man bli ledsen. Men man kan ju inte veta allt. Jag vet att jag inte har tillåtelse att vara ledsen, men idag. Funkar det inte. Förlåt. Men liksom äh. Glöm det. Alla är väl ledsna nångång



Idag vill jag varken se eller höra. Jag vill bara försvinna långt bort.

Nya skor



Hejsan! Idag är det Tisdag ^^ Jag ser verkligen fram emot denna dag. En faktiskt solig och fin dag. Idag får jag annors nya skor dom kostar 1000 kronor. Skorna är vita och så himla bekväma :'D



Klockan är typ mycket och. Jag borde typ klä på mig snart.. Jag sov ju rätt länge men whatever. Man lever bara en gång..
Jag var uppe lite för länge igår x'D Till tjugo över tre faktist. Det var skitkul, eller hur? :b Jag hade skitsvårt att sova men jag somnade slutningen och blev störd på att det hade blivigt så ljust ute när jag somnade. Haha. Men nä, idag måste jag. Det var meningen att jag skulle stiga upp nio. Men jag pallar inte sånt.

Typ, idag ringde någon och väckte upp mig. Men jag orkade typ inte svara x'D

Flugsvamp.

Den är giftig och den smittar ner dig.


Snart måste jag pysa iväg ska till min mormor
PAARTY!! Hon har namnsdag idag. Det är Alice och hon heter Alice. Lätt.. Men iaf. Det har typ regnat idag och jag har stekt maletkött.. Råtråkigt.. Jag vet. Men nu som en lättnad, jag har ätit. Jag åt. Duktigt, men jag ångrar att jag åt. Eller måste man säga Köttfärs för att nån ska förstå? O_o

 Yeah, I know. Det ser äckligt ut.

Förebilder är ju något som många av oss människor har. Det är helt normalt, endel människor skäms inte alls över sina idoler och så finns det vissa som gör det. Tokio Hotel är ju ett killband på tapeten just nu. Men ärligt talat, så jag gillar inte alls Tokio Hotel, men ja. Jag har ingen orsak varför men jag gillar dem bara inte. För er som gillar Tokio Hotel kan jag väl lägga in en bild åt er..



Ja och så är det en sak jag skulle vilja klaga om..  Liksom när folk "härmar". Jag vet inte liksom hur jag ska säga det men det är liksom om jag har till exempel något inlägg i en blogg, och så är det en annan som ser det och tänker. Oj vad bra, detdär måste jag nog skriva om i min blogg så att alla ska börja läsa den! Jag syftar inte direkt på någon. Men såhär som en själv så är det inte så kul om man kollar i andra bloggar och ser helt exakt samma text och bilder som man själv har i sin egen blogg. Det känns inte något kul alls. Sen, när en annan har en likadan blogg som en själv, så kan man själv bli klagad för att ha likadan blogg som den personen som har härmat en själv och det är ju faktiskt väldigt fel. Den här andra personen då liksom hittar på en massa ursäkter och blir trodd på att det är isåfall jag som har härmat personen. Fast det är helt tvärtom. Mja. Man får väl fundera men om man tänker efter.. Om jag har skrivigt ett inlägg några dagar före, och efter några dagar har personen ett sånt inlägg. Hur kan man tro på sånt? Liksom hallå, har nån här nån hjärna eller inte. Tänk lite efter!? Och ja. Ni som tycker om att härma andra bloggar hitta på ett eget. Det är inte kul att bli fastagen för att man har likadana saker som en annan person, tänk på det snälla människor så mår alla mycket bättre..


 Kärlek till er! :'D Puss & Kram, och sov söta drömmar <3

Mobbning

Haha, lol. GODMORGON.. Heh.. Jag, öhm. Sovde lite för länge idag ^^



Jag vaknade nyss här, typ kvart före ett.. Så. Ja, men jag har mina orsaker varför. Och siss glömde att komma efter Saga igårkväll. Det var rätt kul xD



Jag har gjort plättar idag. Jag var jäteduktig. Eller hur?

None

Jag fattar egentligen inte varför folk blir mobbade. Liksom för sitt utseende. Bara för att de typ har Glasögon eller något.
När jag var liten ville jag ha glasögon men nu inser jag att jag inte alls passar i såna. Det finns människor som borde använda glasögon. Men nej, dom använder dom ju inte för att dom blir mobbade! Va i hela friden är det för stil, egentligen.
Ärligt talat, väx upp. Ni är liksom som jag vet inte vad som håller på och mobbar andra bara för att de har annorlunda hudfärg, glasögon, hårfärgen, kläderna. VÄX UPP! JAG FATTAR INTE HUR NI ORKAR HÅLLA PÅ MED DETHÄR!! O___o'



Jag vet själv hur det är att bli mobbad. Jag bryr mig inte så mycket. Liksom. Min kompis blir mobbad bara för att läxorna fastnar bra i sitt huvud och får rätt bra i prov. Min framtida kompis, ser i kors. Men whatever orka mobba honom. Lär känna folk liksom innan ni börjar tala skit om folk. Jag tror att han har en ljuvlig personalité. Och ännu min kompis framtida kompis. Hon blev mobbad vid första taget. En blick bakåt;

Person 1: Lol, du skulle ha sett vår nya klasskompis. Hon heter Desirée. Fattaru. DIARRÈE!? *skratta högt och ljudligt* Hon är så j*vla ful och hon är ju ännutill neger och har glasögon.
Person 2: Men. Påriktigt. Väx upp. Du kan inte hålla på och kritisera människor på detdär viset!? Liksom herregud.

Person 1: Haha. Du kom på samma klass som han dendär som ser i kors, haha. Han är ju helt störd.. Vill du veta varför han ser i kors? Jo det är för att han har suttit och stirrat på datorn för mycket.. Haha. Därför ser han i kors *fniss*
Person 2: *berätta vidare till kompisar*
Person 3: Men herregud! Han föddes ju faktiskt med ögonen i kors och ännutill är han min kusin.. Han är världens ljuvligaste person och vettu. Och ingen vet om han ser suddigt eller dubletter av folk men, man kan ju inte hålla på sådär, jäkla Person 1 som håller på sådär!
Person 4: Ja, hon är ju som hon vart.



Hon blev mobbad och mådde skit. Och hon började skära sig i armarna. Hon hade en pojkvän. Hon berättade åt honom vad hon höll på med. Hennes pojkvän reagerade inte alls på något vis. Han bara brydde sig inte. Sedan när han fick kolla på hennes ärr på armen så skrattade han bara och sa "värre har man nog sett, detdär är ju helt fjantigt" Hon älskade honom massor men orkade inte mer när han aldrig kunde bry sig om hur hon mådde han bara trodde han var bäst och brydde sig bara om sig själv. En dag gjorde hon slut och efter det har hon levat ett mycket bättre liv än då när hon hade honom. Hon tänkte för sig själv "han var ju nästan som nån som hade inget hjärta och känslor"



Efter en tid började folk mobba henne bara för att hon hade varit ihop med skolans fuling. Hon brydde sig inte men kände sig helt förkrossad och varje kväll när hon låg i sängen brast hon ut i gråt och somnade ibland i sin gråt. Såhär höll folk på med henne och endag så såg hon en jättesnygg kille som hon blev kär i. Ja, och gissa vad? Jo. Han mobbade också henne för att hon varit ihop med "fulingen" och sa "Ja, du kom nog längst med honom" och sedan skrattade han. Nuförtiden vill denna tjej bara vara ensam och hon saknar verkligen att ha en pojkvän hon drömmer om en kille varje dag men aldrig är det någon som skulle "råka" gilla henne.. Alla bara går förbi henne och ser på henne som hon vore en ailien. Hon förstår inte varför men hon tröstar sig själv med att gå ut och gå och lyssna på musik. I skolan är hon världens gladaste och snällaste tjej, men sedan när hon kommer hem känner hon sorgen igen och bryter ut i gråt..




Jag har skrivigt denna sanningen bara för att jag själv vet hur det är att bli mobbad. Jag vill bara att ni faktiskt ska tänka hur det känns för andra när du mobbar dem. Och speciellt bara för att det älskar någon som är jätteful i dina ögon med jättefin i hennes ögon. Tänk på dessa ord jag skrivigt idag och försök att inte dömma folk efter utseendet. Och ni som mår dåligt. Skaffa en person (vemsomhelst) som ni litar på och ge dina bekymmer åt han/hon så känns det redan lite bättre. Han en fortsatt bra dag. ^^

En dag i mitt liv




Orsaken varför jag skriver ännu ett inlägg idag är för att jag faktiskt har inget, ja INGET! Att göra, och det är råtråkigt..
Dessutom har jag ingen aning om vad jag ska skriva om i min blogg egentligen.

Man bloggar för att man har olika åsikter om saker. Hmm..


En bild på en väldigt vacker sko O__o *host*.. Alltså jag skulle aldrig betala 500 kronor ett par trädgårds skor.. Idag vid femtiden pyste jag iväg till ABC i Karis.. Köade för lite mat i magen.. Jag stod där och väntade 20 minuter. På en himla hamburgare och pommesarna smakade, usch.. Första gången dåliga pommen i Hesburger.. Ja, om du är så nyfiken vad jag tog så tog jag en ny "Yön ritari ateria"(inte exakta bilden, men whatever)

Ja, men iaf. När jag väntade på att min hamburgare skulle bli färdig, hade jag inget bättre för mig än att kolla på vad folk hade för skor på sig.. Och gissa vilka!? JO, dom som jag tycker är typ världens fulaste skor som man går med hemma och inte på stan. Ja, jag vet.. "Bragdelinas" ungar går ju med såna skor (Angelina Jolie, Brad Pitt's fru) Men asså, jag gillar faktiskt inte dom.. Och ännutill går man på Kluuvikatu 4 i Helsingfors (Pumabutik). Och om man går där så ser man en HEL butik med enbart Crocs skor.. Jag förstår att endel tycker dom är snygga.. Men ändå.. Det är bara plastskor som kostar 44,90€.. Liksom. Whut the.. Jag skulle aldrig aldrig ALDRIG. Sätta på mig såna skor eller på på stan med såna skor.. Jag föredrar mina Converse istället.. De är mycket hetare. Eller hur?

Jag förstår om nån tycker om dom skorna.. Men whatever.. Jag måste få klaga på saker jag också.

FRITT LAND
FRI VILJA
FRI TRO

Just nu har jag lust att sitta på stranden med någon söt kille.. Och mysa heela kvällen.

I have a weird feeling, I thinks that I have a boyfriend.. But I don't have any, and no one want to be my boyfriend either.





Coldplay - Violet Hill

Was a long and dark December
From the rooftops I remembered
There was snow
White snow

Clearly I remember
From the windows they were watching
While we froze down below

When the future's architecture
By a carnival of idiots on show
You'd better lie low

If you love me
Won't you let me know?

Was a long and dark December
When the banks became cathedrals
And the fog
Became God

Priests clutched onto bibles
And went out to fit their rifles
And the cross was held aloft
Bury me in honor
When I'm dead and hit the ground
A love back home unfolds

If you love me
Won't you let me know?

I don't want to be a soldier
With the captain of some sinking ship
With snow, far below

So if you love me
Why you let me go?

I took my love down to violet hill
There we sat in snow
All that time she was silent still

So if you love me
Won't you let me know?

If you love me,
Won't you let me know?





Tack för en härlig dag, Godnatt och sov Gott


Inlägg 4

Do you know where your heart is
Do you think you can find it
Did you trade it for something, somewhere
Better just to have it
Do you know where your love is
Do you think that you lost it
You felt it so strong but nothings
Turned out how you want it
Well bless my soul
You're a lonely soul
Cause you wont let go
Of anything you hold
Well all I need is the air I breathe
And a place to rest my head
Do you know what your fate is
And are you trying to shake it
You're doing your best and
You're best look
You're praying that you`ll make it
Well bless my soul
You're a lonely soul                                         
One Rebublic's nya hit, 
Cause you wont let go                                     Say (All I Need)
Of anything you hold
Well all I need is the air I breathe                     
Det är en verkligen
And a place to rest my head                                    fin text i denna sång.
Said all I need is the air I breathe                      Och låten är helt bra men snart
And a place to rest my head                              kommer jag väl att tröttna på den.
Do you think you can find it
Do you think you can find it
Do you think you can find it
Better than you have it
Do you think you can find it
Do you think you can find it
Do you think you can find it
Better than you have it
Better than you have it
Said all I need is the air I breathe
And a place to rest my head
Said all I need is the air I breathe
And a place to rest my head
Do you know where the end is
Do you think you can see it
Until you get there
Go on
Go ahead and scream it
Just say?

Igår föreslog jag att jag och Isabelle skulle vaka 24 timmar... Jag vet inte nu såhär om hon lyckades men..  Jag, öhm.. Jag somnade 5(?) och sedan så vaknade jag när siss hund Saga kom x'D Men jag vet inte om det räknas som att vara 24 timmar vaken.. Ska fråga henne, snart..  Men jag TROR att hon somnade.. Det verkar lite så.. Men man vet aldrig...
Det är rätt mulet ute idag = tråkig dag.. Mamma är på jobb, hon borde *kolla på klockan* komma hem kanske typ halv tolv.. Och dit är det nu.. En timme och femton minuter..Idag vill jag helst bara ligga i sängen och sova.. Men jag får väl skylla mig själv där jag föreslog detdär..

Det är så himla kul med besökare på bloggen.. Mitt rekord är faktiskt 5 stycken ^^ Det är verkligen kul.. Men bara tre kommentarer hmm.. Men ja.. Det ökar väl med tiden.. Målet är 100 besökare på en dag.. Men jag vet inte om det kommer lyckas så bra..

Haha, nu fick jag lust att räkna mina kontaker på MSN.. *räkna* WAU! 61 kontaker. Lol. Väldigt lite.. Ingen är ens Online :3 Bara jag hahah.. Jättekul alltså.. Men YEY! Nu blir det sol, sol, sol :'D

Fy vad My heart will go on sången är sorlig.. Men han där.. Blonda eller är han brunett whatever. Han dör ju! :'( Det kom mig att tänka på att.. Tänk om jag var en tjej (som jag är x'D) och så skulle jag ha en kille.. Vi har ett väldig stadigt förhållande och är påväg och gifta sig.. Och så en dag.. DÖR HAN! Fy vad hemskt.. Jag skulle inte vilja leva längre då typ ju.. Men liksom värsta jobbiga saken..


Årets sommarplåga; Jason Mraz - I'm Yours ?
Det återstår att se :3
Jag har hatat denna låt. Men den spelades så mycket och så endag. OMG! What a wonderful song.. Love love <33 Men texten är helt okej nog ^^ Det finns bättre sånger som sagt...


 Vitt linne passar ju typ till allt, eller?
     
Jag älskar såna här shorts, de är bara SÅÅ
Ljuvliga.. De är liksom luftiga och allt <3

 Dessa skor är liksom mode på sommaren.. Men ärligt.. Jag gillar dem inte alls.. Liksom. Huu.. Gladiatorsko? Men som sagt, smak och tycke är olika..

Inlägg 3

 
Sol, sol, sooool. Gud, vad det är vackert med sol. Verkligen vackert..

Jag gillar när det är sol ute.. Det är vackert.. Men den Finlänska sommaren är rätt kort. Nu först har det börja bli varmt en riktig sommar..
Summer, I have missed you <3
Det finns nästan inget finare väder än när det är varmt.. Det är bara en sak som saknas.. Att bo i Sverige. Liksom konstiga personer går i min skola, verkligen.. Inte liksom på utseendet men liksom såhär konstiga konstiga. Ena är informationtagaren och vet allt, den andra är blyg, den tredje är värsta diva, den fjärde är värsta pissisen (sån som kan inte gå någonstans utan att allt är perfekt) Sedan finns det ju dom som tror och dom som är helt normala.. Och dom som smööööööörar O_______o' (dom som liksom är helt "perfekta" när läraren är i närheten). Men ja, ja.. Alla är olika jag vet..
Men jag har tråååkigt nu ju.. Rasmus har kul och Isabelle hon är putsväck.. Hon är rätt osynlig (A) Hon gömmer sig för mig ibland, hih. Det är rätt kul :3


GEE MIG DENNA PARFYYYYM!!!! O_o
Den är ljuvlig xD

  Waaaau, vad fina skor :3 Några har kanske märkt att jag bara har märkes skor, men det beror på att jag älskar såna (A) :'D

Hahaha, mina sexiga röda byxor från H&M, Love ya <33

Haha. Nu blev det roligt. Asså. Det är faktiskt rätt elakt att, hmm.. SPAMMA GRATTIS TILL FOLK!!! xD
MUAHAHAHA.. Jag kom på en elak sak ;3 Säg inte åt Isabelle att jag kommer Spamma Grattis åt henne :3 Hihiii.. Det ska bli skitroligt.. *evilt skratt*

HAHA. Ha en skitkul dag xD

Inlägg 2

Idag är det rätt mulet ute.. Men jag vet inte om det är så varmt, har inte varit ute ännu så. Jag vet inte riktigt, vad det ska bli med denhär dagen...

Klockan 06.48 blir man väckt av ett sms men fortsätter sova..

En sak.. Det blir en tråkig dag idag när Isabelle är i Lycksele, men hon kommer hem på Torsdagen iaf.. Tror jag det var ^^


Tubtopp från H&M, 49 kronor.

Okända Jeans
               


Skor från Adidas, Modell Superstar
 Munkjacka från gnuf.com.

 Keps från NewEra


Hmm.. Solen tycks kolla fram ibland. Det är rätt kul. Men asså, vad ska jag göra idag? Ska jag bara ligga och slöa i min säng med pyjamas eller ska jag klä på mig och göra en makeover? Det får man åter se. Men liksom jag orkar inte gå ut idag, bara om jag måste och har druckigt en kaffe, då kan jag göra det men inte annors.

Kanske jag skulle. Äh. Klockan är snart halv elva och jag halvsover i den obekväma stolen jag sitter i, i det varma rummet. Jag har helt tomt på ord idag. Konstigt. Jaa, men det beror väl på att jag inte har vaknat tillräckligt ännu.. 

Tänk, tänk om jag skulle bli en artist en dag, det är liksom min dröm men kommer aldrig bli uppfylld.. När jag börjar jobba städar jag säkert bara toaletter och får dåligt betalt..

Det var en solig dag och jag satt vid datorn (som vanligt). Jag hade radion på och sjöng (tror jag). Mittiallt skriker mamma från vardagsrummet "Sätt saktare på radion".. Jag tänkte bara oh.. Sjunger jag så bra? :b

Ha en bra och fin dag och var nöjd över dig ^^

Inlägg 1

Hej! Idag är det en sol och fin dag. Soligt och en riktigt blå himmel med vita moln. Världens vackraste väder..Men jag sitter sock inne och skriver.. Men just nu är det mulet ute, snart blir det nog sol igen. Jag HAR faktiskt varit ute idag så klaga inte .__.' Jag var och handlade *stolt* och då hade jag mina nya röd-vita Converse skor på mig. Yey.. De var på Rea och fiiiiiina :3 Men det är väl smak och tycke kan man säga...





Fyndade dom på Stadium i Sello, Alberga för 39,90 € som är ca 400-. Rätt billigt för att ha kosta 699 kronor. Skorna är väldigt snygga till ett par slitna shorts.
 Och just nu på sommaren är det mode med ett linne med ett stort tryck på och till det kan man ha armband i vilken färg som helst. Och ännu som sista touch på outfiten kan du sätta
  ett par örhängen i dina öron så är du färdig att gå och handla.. Fast man kan ju sätta till en handväska och ett halsband. Men jag väljer att vara utan idag.

Jag funderar vad jag ska göra idag..
Ska jag välja att gå på vägen eller sitta inne och bli fet? Jag har två val, gå eller sitta, älska eller hata, glad eller sur.. Ja. Det kan vara svårt ibland med val. Om man inte äter blir man ett benrangel. Alla tjejer drömmer om att vara pinnsmal som alla modeller.. Det är svårt, jag vet. Man blir pressad och vill se ut som alla kändisar. Men sedan när man väl som jag ser en tjej som springer som är helt pinnsmal och ser faktiskt helt sagt hemsk ut liksom hennes kropp.. Hennes ben var lika tjocka som min ARM fy. Det var faktiskt äckligt.. Snälla bli inte som dem.. Sköt om er försök att inte bli ett benrangel. Snälla.. Det skulle underlätta... Men ditt liv dina val. Lev ett bra liv och sköt om dig.. Fortsätt att leva ditt liv. Du är värd det och du har en orsak varför du lever, tänk på det. Ha en trevlig dag ^^