Sista dagen

Vad ska man skriva här? Mjo, jag har varit hemma från skolan idag, yay me! Jag har packat tre kassar allt som allt och det jag som ser mest fram emot, mina högtalare, liksom bättre än det finns som inte. Ska bli råkul imorn när vi kommer tja, vad vi nu gör får vi väl se. Inget sånt där har vi heller tyvärr och jag har ingen energidricka, well. Jag får väl dricka mitt kaffe varje morgon så att jag överlever till klockan tre varje natt utan problem och stiger upp klockan åtta. Sux. Men nåja, konferenser är ju så här. Synd bara att allt är stängt förutom på lördagen. Men nåja, då får jag väl shoppa loss som jag väntat, med vem har jag ingen aning. Vi får väl se om folk som man känner följer med eller inte :)

Vi ses nästa gång när jag är hemma! Ha det så roligt när ni slipper mig, njut väl.

På tal om ingenting

Jag gillar helt enkelt inte att skriva här längre. Eller mja, det är helt trevligt att få bryta ut allt. Men liksom jag orkar inte egentligen, men ändå tvingar jag mig som nu. Egentligen fick jag bara stor lust att skriva något, varför behöver ingen verkligen veta. På tal om ingenting hade jag stegring idag i skolan enligt hälsosystern. 37.1. Yay me, när jag kommer hem har graderna sjunkit till 35.4. Liksom något fel har jag visserligen. Den där vikare människan som fanns där idag var riktigt okej, fick mig dock att spy ut endel ord jag egentligen inte vill prata om. Nej, jag vill verkligen inte äta fem gånger om dagen, det räcker med mina två gånger om dagen. Så ja, synd för henne.

I alla fall får jag ännu fundera om jag ska till skolan eller inte. Inte precis en sån bra idé med tanke på att jag snart ska bort och måste vara frisk till den saken och ja. Får ta och prata med min mamma när hon kommer hem och så.

Dock börjar man bli lite fundersam med lite saker här i livet. Jag har förlorat fem kompisar och själv så ska jag göra en grej idag, öhm. Allting förändras så i mitt liv, jag blir bara elakare eller snällare per dag. Allt är så konstigt. Jag vet inte vem jag är längre, det enda jag vet är att jag är en tjej och sånt allmänt. Jag har aldrig tänkt på att jag skulle bli den här personen jag är just nu på denna tidpunkt. Det känns allt för främmande, men stå ut får man bara göra hela tiden.









Inspirationslåtar; Paramore - That's What You Get, Building 429 - Free, 3OH!3 - Don't Trust Me