Sista skolveckan, lol

Woah. Jag har sovit sju timmar inatt. Yay me. Men jag har orsak att vara länge uppe. Fast, jag kan ingenting om fysikproivet heller :D Vilket beror på att jag såg på film och läste tillika, kollade mest på film, va. Kollade på Pirates of the Carribean - Dead mans chest. Fast, ja. Captain Jack Sparrow - Depp, sak samma. Är rätt söt i filmen :) Men jag ska nog masa mig till skolan nu och sova lite mer :D kolla på cancer-barn och sånt, yay vad rolig. Ha en miiicket trevlig dag. Och kom ihåg att sova, annars blir du som min Zombie (du vet själv vem du är :D) :3

Regn

Way to go. Vi skulle träffas idag på ängen en viss tid, men jag orkar verkligen inte vara där då om det är mulet och regnar. Nu när klockan är så här mycket kan det nog vara sol. Men alltså, ja. Det är nog trevligt. Har köpt olika saker idag också, vilket är riktigt nice. Hårspray, neccesär (ingen aning om hur det skrivs) och en sån där.. peng sak. Pung kanske det heter xD haha. För roligt. Tja, jag har ju spelat maple idag också och lvlat :D

Tråkigt

Jag sitter här och har sjukt tråkigt, vilket leder till att jag sitter och lyssnar på låtar från Death Note, vilket är ännu mer uttråkande. Men, livet är hårt i livet när man alltid sitter och har tråkigt oberoende vad man gör eller inte gör..

Fredag.

Gäsp, vi hade besök idag av människor som ska börja på vår klass eller, ja den ena av den. Ingenting fel på saken, men hela dagen var tråkig så det fanns inte precis något man kunde göra. Man fick bara höra på och lyssna på vad läraren hade att säga. Imorgon ska vi tydligen vara på ängen, men jag vet inte om jag orkar masa mig dit. Blir säkert tråkigt, eller jag har ingen aning. Men ändå.

Grillfest igår

Hejsan. Igår var det grillfest hos Joel och after all så är det rätt många människor som ska till Svartholmen från Karis. Det är inte riktigt fel det heller, man får hoppas i alla fall att det blir rätt kul där.. Men i alla fall så finns det inte så mycket att göra på datorn idag. Vore inte helt fel att åka in till Helsingfors, men allt är stängt idag och det suger.

Tortyr

Testa aldrig detta hemma!

Att tortera folk är inte bra. Speciellt när jag är i spetsen och イザベル är mitt offer. Okej, nu ska alla få kolla hur det gick. Jag syger på att tortera folk, men alltid kan man ju försöka.



miia säger (18:53):
*tortera*
イザベル säger (18:53):
nej.
miia säger (18:53):
*TORTERA* :D
イザベル säger (18:53):
nej.
miia säger (18:53):
:(

Snyggare än din.

Vi alla vet att min maplegubbe sak, tjej. Men whatever. I alla fall så är hon mycket snyggare än din. Bara så ni vet. Jag tycker alla ska ladda ner maple och bli nördar, mücket roligt!

Btw, så ni alla vet en sak. Det är gott att äta glass och glasspinnar. Inte för att jag gör det, men ändå xD

Tja.

Mina rubriker suger, jag vet. Jag är värsta sämst på att namnsätta sånt där skit. Men i alla fall. Idag är det tisdag, yey. Väldigt tråkigt jag vet. Bara imorgon till sen är det ledigt och ännu fredagen. Efter det är det endast.. fem skoldagar kvar, fem "vanliga". Vi slutar ju typ, elva på lördagen skulle jag tro. Eller tidigare. Sommarlov sedan hela sommaren. Jag har inte precis så mycket planer, men jag har ju mina funderingar i alla fall..

Lonely life

Godkväll, eller något i den stilen. Jag har tråkigt som vanligt vilket suger. I alla fall är jag sjukt brun, men vill helst inte fotografera mina armar och orsaken varför kan man ju alltid lista ut. Muahahaa. Nä, men jag vet inte precis vad har gjort i dag. Sovit, haft huvudvärk, mått illa. Typ allt, stekt våfflor också, men tja blev dock lite lamt. Liksom recpetet för två satser var 48 dl mjöl och 1,2 kg margarin.. Yays, och nu har jag ätit kanske fyra våfflor mår dåligt, vill spy och måste gå ner i vikt. Yay :D

Strösselkrig hade vi idag också, ägda allihopa. Alla kastade på mig :( Isabelle hjelpa mig? :3
Trots det planerade Emilia och jag att vi skulle gå mitt i natten och kasta strössel in i rummen och skrika "STRÖSSEL", min idé men whatever. Mina idéer äger allas.

Bilden förklarar allt.

No way back. Nej, verkligen inte. Jag har ingenting att göra. Så jag funderar att göra en Death Note. Nä, I was just kidding. Bara så alla vet så, vä det var inget. Bara så alla vet så har jag jävla tråkigt, någon som vill underhålla mig?

Death Note

Har man inget liv som jag inte har, vilket jag har märkt, ja ni behöver inte kommentera att "Du har visst ett liv" och blablabla. Jag vet väl det, men just nu har jag inget liv. Ingen människa sitter och spelar Maple Story 24/7 och kollar på Death Note, men huvudkaraktären är rätt så het, vilket ni mycket mäl ser. Värst vad det blev mycket text nu och värst vad jag skriver mycket, mycket.

Grattis Norge

Grattis Norge! Det var ju värt att ni vann, Alexander liknar dock en människa som jag känner, och det känns bara så läskigt och overkligt. Men okej, de kanske är släkt? Man vet ju aldrig riktigt säkert. Kanske bäst att jag fråger Ludde människan. På tal om ingenting så är det nio dagar kvar i skolan sedan är det sommarlov och då ska vi baila hela natten på Svartholmen. Nä, knappast inte.

Grattis på Nationaldagen Norge!

Grattis mormor på födelsedagen!

Idag ska jag på kalas också så, sedan borde jag sitta och spela Maple Story också. Annars så alla vet så är jag väldigt inaktiv här (som Isabelle kallar det). Är dock mer aktiv på bilddagboken om det måste sägas, vad jag heter där får ni allt ta och lista ut.