She wants to love me

Jag har fått min kamera tillbaka idag efter en lång, lång tid. Jag känner mig väldigt lycklig över detta. Okej, bara över kameran att den hittat hem till mig något annat är jag inte precis lycklig över. Men i alla fall gott folk. Jag har varit till syster idag alltså. Mycket intressant, not. Hon den där lilla ungen bara skrek och grät typ 24/7. Sen somnade den dock innan vi försvann därefrån. Har annars legat hela dagen på min säng och försökt läsa ut Percy Jackson - Född till Hjälte, boken är skriven av Rick Riordan. Har dock inte läst ut den ännu. Har fortfarande tre kapitel kvar, vilket jag ännu måste läsa. Och bara så ni vet suger det att tänka på Robin när jag lyssnarr på 3OH!3 - Don't trust me, påminner mig allt för mycket om den där drömmen jag drömde en natt. Var något med att jag satt i en trappa, han log mot mig och kunde inte slita blicken från mig. Jag reste mig upp och gav honom en kyss. Sedan blev vi på sätt och vis tillsammans. Vad kan det betyda? Aja, inatt drömde jag om att jag var Percy (typ). Och stred mot den onde saken som dödade folk genom att bara kolla på folk i typ en sekund. Jag klarade mig i alla fall i striden. Befriade alla människor och  vann den onda, svarta saken. Och mitt minotaurie-horn brände den svarta onda saken upp.

She's still around

Det är världens finaste dag ute. Men jag sitter bara här inne och funderar på det ena och det tredje. Jag lyssnar visserligen också på en låt för tillfället, bara för att den passar just till mitt humör just nu. Solen har skinit sitt idag då när jag var ute och köpte saker. Visst, den där solen tycker om att skina igen. Men i alla fall ska jag till syster imorgon eftersom Markus verkar fylla år. Tråkigt, gäsp. Jag vill som bara dit ta min kamera, CD-skivor och USB-kabeln sen skulle jag sticka från huset. För liksom, det finns precis inte så mycket att göra där. Det kommer uppenbarligen vara massa glada människor där vilket jag inte kommer stå ut med, bara för att jag orkar inte. Någon som vill rädda mig från morgondagen? Fan, jag måste gå och knarka piller nu också bara för att ja. Äh, skitsamma. Jag har ändå bara så tråkigt så det är väl lika bra att jag movar på mig lite emellan istället för att bara sitta här på en obekväm stol och höra på en mamma som bara klagar och klagar och klagar. Vilket man inte orkar med om man heter Maria och är störd.

Go ahed and build it up again

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Allt är bara så konstigt för tillfället.
Det är precis som det var för ett år sedan, då när jag hade ja den där människan i mitt liv. Allt var bara jobbigt och han förstod absolut ingenting vad man kunde göra åt mig. Jag antar att personen tyckte jag var fjantig. Men vem bryr sig om det i dagsläget. I alla fall är det fredag och jag upplever det som en annorlunda fredag. Jag borde öva på gitarren men jag orkar fan inte. Det är inte jobbigt men om jag skulle öva på det kanske jag skulle bli lika bra som Gabbe, bara för att han äger på gitarr. Annars så ska jag klippa mig på tisdagen, vad säger ni om det? Jag ska allt klippa det snyggt, just as U know. Hur nu sedan snyggt är kan man ju själv fundera på.

Sigh

mm, jag vet att jag knappt skriver här längre. Men ärligt talat. Visst, jag vet hur kul det är att läsa andras bloggar men så fort när man själv ska skriva i den här misslyckade saken så går allt åt skogen. Aja, tråkigt i skolan idag. Mitt knä vred sig, mumma och ja. Fan vet jag vad jag ska skriva här alltså .__.

It's not okay

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

En vecka sedan

Idag torsdag. Exakt en vecka sedan jag inskaffade kryckor. Nu går jag ännu med kryckor, men hemma utan kryckor. Jag tror inte att jag skulle klara mig utan kryckor i hela sex timmar sträckandes från det ena rummet till de andra så jag kommer behålla dem hela denna skolvecka fortfarande. Dock kastar jag bort dem ganska snart eftersom det bara är jobbigt att gå med kryckor.

Det värsta jag vet

En till tråkig dag med pain är nästan avklarad. Utan kortet som jag skulle ha. Jag har spenderat dagen vid datorn tillsammans med min iPod och mobil. Jag verkar störa mig på precis alla idag. På varenda liten sak, suck. På onsdagen slipper jag knappast och bowla heller med detta ben och jag orkar knappt försöka. Jag kan inte gå, det gör ont. Jag orkar inte försöka mer. Lika bra kan jag bara dö ut här hemma. Eller något i den stilen, suck.

Hopetihopp

Ärligt talat människor på jordklotet. Jag känner mig som en liten unge som knappt kan gå, eller gå i trappor normalt - vilket jag inte kan göra. Jag lärde mig idag att lita på mitt ben, jag lärde mig idag att duscha. So much progress on one day. Imorgon måste jag bara lära mig gå i trappor och böja och sträcka mitt ben vilket jag kommer göra. Så sedan kan jag spendera hela tisdagen i skolan ritandes, lärandes och planerandes av ett klädesplagg. Jag vill i alla fall att den ska vara svart, men jag tror den after all kommer bli grå. Varför kan man ju fundera på.

För er som inte har vetat något så hoppas jag just nu omkring i kryckor. Det är därför jag inte kan gå eller något sånt. Så sent som på torsdag morgon råkade jag trilla och min vänstra knäskål gick ur led. Inte precis mitt fel, men ur de flesta synvinklar var det mitt fel. Sommarskor = halt = risk för halka. Enligt mig var det markens fel och på sätt och vis mitt bens fel. Men nu gäller det väl bara att träna som en idiot tills jag har världens största lårmuskler!

På söndagen skall jag i alla fall till syster, tänka sig. Jag får min kamera då och allt sånt mysigt.

Så här kan man också känna sig

Baby goodbye, baby farewell
I don't wanna lie, cause we can't stay together, my friend
This is the end, the picture is strong
You're not even on because you're gone, gone, gone

I don't wanna see, I don't wanna know, I don't wanna hear, if you are alone
I'm feeling so free, now that you're gone, gone, gone

Jag tror jag tänker sluta igen

Ärligt talat, jag orkar snart inte mer. Jag sårar för många - vilket jag är mycket medveten om, men vem fan bryr sig. Jag får väl bara klara mig ensam här i världen med min musik och med mina konstiga ben som ingen människa förstår sig på. Jag får se ut som ett troll och jag får allmänt bara leva i smärta. Vem skulle bry sig om jag tog livet på mig själv, sanningen är att ingen skulle bry sig. De skulle bara låtsas bry sig. Men vem bryr sig? Tyck vad fan ni vill om mig, jag orkar fan inte mer med detta. Att bli sårad är redan för mycket, det bara trycker ner mig. Människor trycker ner mig, jag är inte lika stor längre, jag har krympt. Jag är en liten myra som alla bara trampar på. Tack för alla fel, tack för allt skit. Jag orkar fortfarande inte längre. Godnatt.

Hittade mina skor


Tänka sig, efter ungefär sex månader har mina skor varit med om ett och annat äventyr. Varför jag skriver om sånt här har jag ingen aning om. Men jag tror väl det beror på att jag inte vet vad jag ska skriva om ._.

Välj hur du vill ha det.

Jag vet inte längre vad jag ska göra med denna blogg. Den är helt och håller ointressant, enligt min åsikt. Man får bara läsa en massa tråkiga saker som man egentligen inte vill alls läsa. Vad vill ni läsa om här? Give me tips, thnx.

Bakat kanelbullar

Hejsan! Onsdag var det idag alltså :) Vilket egentligen betydde för mig att jag skulle bli filmad, men nej. Tyvärr blev det inte så, jag som var så förberedd och allt. Stackars människa som ligger hemma i feber, måste vara riktigt jobbigt. Men aja, har bakat kanelbullar i skolan idag. De blev riktigt goda, fast de ser helt fail ut D: Men vem bryr sig? Jag tycker bara det är roligt att de ser ut som de gör, bara för att jag har gjort dem så är de fina, tycker jag.

Matematik
Jag tror min klassföreståndare är sur på mig. Han bara blänger på mig hela tiden, kan det bero på mitt svarta hår? :D I alla fall fick jag ut mitt prov, suck va. Lektionen var tråkig, fick hela fyra uppgifter till läxa - vad har du för del? Tja, det roliga vad att jag sms:ade med Isabelle sisådär hela lektionen, bara för att vi är bäst! :D

Historia
Jahap, där satt vi då och jobbade med vår Macaron. Jag vet inte ens vad han heter, Guglielmo Marconi kanske det var. Men ja, det är ett grupparbete som tja. Vi jobbar väldigt hårt med alltså! Nä, men det är bara kul. För ni som inte vet något så har han uppfunnit Radion.

Modersmål
Bästa lektionen, nästan. Läraren sticker vi leker med våra telefoner. Gissa hur jävla kul det är. Sedan när hon kommer tillbaka blir vi HELT tysta igen. Ha, duktiga småungar :)

Ny dator

Yup, vi har då en ny dator nu. Med Windows Vista. Jag är nästan förvånad. Datorn pajade igår (den gamla) och idag har vi redan en ny. Surprise, eller något i den stilen. Men well, jag är ovan med denna speed, men datorn är cool :)

Jag har ingenting att göra

Jag har gjort allt man kan tänkas göra, förutom att fixa mitt rum klart, duschat, läst på de två proven och allmänt dött. Vad kan jag göra? D:

Internationella kvinnodagen

Jaha, söndagen den åttånde mars verkar den internationella kvinnodagen firas. Mycket intressant, liksom. På en söndag som denna sitter jag för tillfället vid datorn och innan dess sökte jag efter hår i tidningar vilket resluterade att jag gav upp. Men jag reser väl snart på mig igen för att fortsätta fixa mitt rum så som jag för tillfället vill ha det. Okej, jag vill flytta om en massa saker som finns men allt jag har väger liksom en massa. Allt borde städas och suck. Mina kläder borde gås igenom. Men tja, jag får väl ta och titta in på lite nya skor och kläder istället - dagen till ära.

Hemma dag

Alltså, jag har uppenbarligen spenderat hela lördagen med att vara hemma. Vad är det för sätt? Jag klarar mig inte att sitta hemma här utan min glassås och allt vad jag nu skulle ha. Men äh, jag slapp i alla fall min fetmadag vilket leder till att jag kanske undviker att vara en köttbulle för tillfället. Eller något i den stilen.
Nu är bara den stora frågan framme. Vad ska jag liksom blogga om nu när jag startat om allt?
Ska jag skriva om mig själv, eller VAD ska jag skriva? Eh. Jag vet ingenting.

Oh noes. En popcornspåse kom framför min blick.



One thing. Jag lovar er att sluta blogga onödiga saker om ni skriver en kommentar (:

Someone like you

Jag förstår inte riktigt mig själv längre, jag har förändrats så mycket på ett år så jag vet inte riktigt vem jag är längre.

Vem är jag?

Jag är en 13 årig tjej som heter Maria, kallas för Inkku. Jag vet inte vad jag har för problem. Jag vet att mirr knä är helat, och jag vet vad jag tror på. Men jag vet inget annat! Jag vet ingenting. Jag vet visserligen hur jag ser ut. Men för var dag känns det som om jag utvecklas som den person jag kommer vara i framtiden. Jag vet VAR jag vill studera, och jag vet också vad jag vill bli. Men nu håller jag det hemligt så länge och låter det vara min hemlighet. Jag vet vad jag ska göra med 42 personer, enligt det där papperet jag gjorde igår. Eller enligt det är de så. Men jag vet inte om jag tror på det eller inte. Svårt att säga helt enkelt. Resten vet jag inte. Svårt att säga vem jag är, jag vet inte vem jag är. Och då är det svårt.


På tal om ingenting ska jag klippa mig nästa lördag. Hur ska jag klippa det?





Jag vet inte hur, men ni vet hur.

Torsdag

Goddag! Torsdag idag alltså, vilket innebar CATCH för min del och vad CATCH är för något får ni faktiskt ta reda på själv, egentligen. För jag vill inte precis nu idag säga något mer om CATCH, skulle jag tro.

Någon som annars vill komma och se på bio med mig i Karis någon gång när den nya filmen Watchmen kommer ut här? Vore riktigt trevligt, eftersom filmen verkar riktigt intressant. Okej, nu efter att ha kollat trailern verkar den vara helt dålig, men jag vill ändå på bio med någon.


Min skoldag

Jadå, idag var det min första skoldag på hela veckan. Det var lite jobbigt, med tanke på att jag ännu inte är helt frisk. Men jag klarade mig helt okej ändå, min kondition är dock i sämsta skick. Eller man kan säga att den var det idag på morgonen, liksom. Jag tog två steg och var helt anfådd. Så hårt tog allt det sjuka på mig, men nu mår jag bättre. Det är huvudsaken. Eller jag mår inte bättre, men min sjuk..sak mår bättre.

Sov sött! ♥

Broken strings

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Oh what are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell something that ain't real

Well the truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

But we're running through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late (too late)

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real

Well truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again

Ny design

Well, nu har jag fixat den nya designen klart. Rätt så svart blev den, men jag hoppas det inte stör era ögon. Själv tycker jag att den blev helt lyckad. Men som sagt, man får tycka som man själv vill när det gäller dessa saker.
Lämna gärna en kommentar om vad du tycker om denna nya design.

Frisk.

Vafan, sepebarnet har tagit sig upp från sängen och är frisk. Tacka vetja värktabletter. Knarkade bara fyra allt som allt. Inte som vissa personer. Men i varje fall, sticker jag till skolan och lämnar Gabbe ensam hemma utan att ha något att göra, stackarn. Men han har väl andra människor han kan underhålla sig med. Sjukt i ryggen har jag bara för att jag luggit nu tre dagar någonstans, men vem fan bryr sig. Vi ses