2009-03-11 | 14:54:20

Bakat kanelbullar

Hejsan! Onsdag var det idag alltså :) Vilket egentligen betydde för mig att jag skulle bli filmad, men nej. Tyvärr blev det inte så, jag som var så förberedd och allt. Stackars människa som ligger hemma i feber, måste vara riktigt jobbigt. Men aja, har bakat kanelbullar i skolan idag. De blev riktigt goda, fast de ser helt fail ut D: Men vem bryr sig? Jag tycker bara det är roligt att de ser ut som de gör, bara för att jag har gjort dem så är de fina, tycker jag.

Matematik
Jag tror min klassföreståndare är sur på mig. Han bara blänger på mig hela tiden, kan det bero på mitt svarta hår? :D I alla fall fick jag ut mitt prov, suck va. Lektionen var tråkig, fick hela fyra uppgifter till läxa - vad har du för del? Tja, det roliga vad att jag sms:ade med Isabelle sisådär hela lektionen, bara för att vi är bäst! :D

Historia
Jahap, där satt vi då och jobbade med vår Macaron. Jag vet inte ens vad han heter, Guglielmo Marconi kanske det var. Men ja, det är ett grupparbete som tja. Vi jobbar väldigt hårt med alltså! Nä, men det är bara kul. För ni som inte vet något så har han uppfunnit Radion.

Modersmål
Bästa lektionen, nästan. Läraren sticker vi leker med våra telefoner. Gissa hur jävla kul det är. Sedan när hon kommer tillbaka blir vi HELT tysta igen. Ha, duktiga småungar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino