2008-07-14 | 16:07:45

Flugsvamp.

Den är giftig och den smittar ner dig.


Snart måste jag pysa iväg ska till min mormor
PAARTY!! Hon har namnsdag idag. Det är Alice och hon heter Alice. Lätt.. Men iaf. Det har typ regnat idag och jag har stekt maletkött.. Råtråkigt.. Jag vet. Men nu som en lättnad, jag har ätit. Jag åt. Duktigt, men jag ångrar att jag åt. Eller måste man säga Köttfärs för att nån ska förstå? O_o

 Yeah, I know. Det ser äckligt ut.

Förebilder är ju något som många av oss människor har. Det är helt normalt, endel människor skäms inte alls över sina idoler och så finns det vissa som gör det. Tokio Hotel är ju ett killband på tapeten just nu. Men ärligt talat, så jag gillar inte alls Tokio Hotel, men ja. Jag har ingen orsak varför men jag gillar dem bara inte. För er som gillar Tokio Hotel kan jag väl lägga in en bild åt er..



Ja och så är det en sak jag skulle vilja klaga om..  Liksom när folk "härmar". Jag vet inte liksom hur jag ska säga det men det är liksom om jag har till exempel något inlägg i en blogg, och så är det en annan som ser det och tänker. Oj vad bra, detdär måste jag nog skriva om i min blogg så att alla ska börja läsa den! Jag syftar inte direkt på någon. Men såhär som en själv så är det inte så kul om man kollar i andra bloggar och ser helt exakt samma text och bilder som man själv har i sin egen blogg. Det känns inte något kul alls. Sen, när en annan har en likadan blogg som en själv, så kan man själv bli klagad för att ha likadan blogg som den personen som har härmat en själv och det är ju faktiskt väldigt fel. Den här andra personen då liksom hittar på en massa ursäkter och blir trodd på att det är isåfall jag som har härmat personen. Fast det är helt tvärtom. Mja. Man får väl fundera men om man tänker efter.. Om jag har skrivigt ett inlägg några dagar före, och efter några dagar har personen ett sånt inlägg. Hur kan man tro på sånt? Liksom hallå, har nån här nån hjärna eller inte. Tänk lite efter!? Och ja. Ni som tycker om att härma andra bloggar hitta på ett eget. Det är inte kul att bli fastagen för att man har likadana saker som en annan person, tänk på det snälla människor så mår alla mycket bättre..


 Kärlek till er! :'D Puss & Kram, och sov söta drömmar <3

Kommentarer
Anonym

Meningen "Duktigt, men jag ångrar att jag åt." förvirrar mig. Jag menar, i tidigare inlägg är det ett långt utdrag om att man ska äta och inte få anorexia blablabla, och sen... liksom, what? Dubbelmoral om något.

2008-07-15 @ 13:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino