2008-08-16 | 21:37:31

Lär dig acceptera dig själv

Jamen, jag vet att det var två minuter senaste inlägg. Men ändå. Jag hade så himla tråkigt så jag behövde göra mig lite gladare genom att skriva ett inlägg i min blogg. Och det är verkligen intressanta saker som håller på mitt huvud nu, nämligen kärlek. Hm. Det är en intressant sak, men det kan ju sluta ibland med brustna hjärtan. Vilket inte är något kul, men det gäller bara att vara stark, som sagt. I det flesta tillfällen är jag stark, men ibland inte tillräckligt nog. Jag kommer ihåg en gång då jag mådde så dåligt i skolan. Jag var glad och helt normal där. Men sedan när jag kom hem, var det enda jag tänkte på så var självmord, självmord och åter igen självmord. Jag vet hur det är då. Jag vet mycket, men inte allt. Man måste faktiskt lära sig att acceptera sig själv. Jag försöker och försöker, men ibland ser man inte okej ut enligt sig själv. Det hjälper faktiskt inte att gå runt och säga "Jag är fet, jag är ful, jag har en sned näsa" ochsåvidare. Ingen egentligen orkar lyssna på sånt. De som lyssnar på sånt kan ju faktiskt inte göra något åt det hur du ser ut. Det är du som måste påverka dig själv att du inte är fet, ful osv. Det är bara något.

1. När du ser dig i spegeln sig tyst för dig själv att "Nämen se så fin jag är"
2. Ge andra positiva kommentarer hur de ser ut, det kan hjälpa dig ibland.
3. Sluta säga att du hatar dig själv.
4. Att ha fina underkläder ibland kan hjälpa en att känna sig fin.
5. Gör en ny slags frisyr, har du håret alltid fast släpp ut det och tvärtom, eller så hittar du bara på någon jättefin frisyr.

Det var några tips hur du kan göra. Men dock måste man inte. Det är bara något som har hjälp mig att faktiskt sluta tänka på självmordstankar ochsåvidare. Jag har försökt och jag lyckades, det känns verkligen bra att vara kan man säga "helt frisk" igen. Jag känner ingen oro längre, det känns som om jag har hittat mig själv och vad jag är gjord för! Tack och lov. Det känns super att vara en människa igen, en riktig människa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino