2008-08-25 | 19:08:39

Skoldagen

Biologi
Första timmen hade vi biologi och jag var ordningselev den dagen, först blev vi förhörda på vår läxa som var att läsa i häftet om rinnande vatten ich Östersjön. Efter att vi förhört läxan blev det att färglägga vattenväxter, mina vattenväxter blev misslyckade. Liksom färgen blev so wrong. Blommor skulle vara lila och dom blev endera blåa eller röda. Så jag kommer ha svårt att hitta dom i Flora-boken. Ingen läxa blev det där. Men vi blev iallafall på övertid till tioföre. Höhö.

Historia
Sedan var det dax för historia. Visst var det lite slött på timmen. Men ja, han förhörde också där vår läxa i något om den Franska Revulotionen. Heh, jag var liksom den enda som svarade två gånger, heh. Ja. Efter att man förhört våran jättehemska läxa som man inte förstår något av blir det dax för. Frågor om den mäsnkliga rättigheten där vi skulle besvara endel frågor om det som vi hade gått igenom vad det innebar och sånt. Till sist fick vi ett korsord som man skulle göra tills nästa gång vi har Historia. Visst jag förstår inget av det men jag får bara hitta på något. Vem bryr sig?

Finska
Jag stod i skåpet länge och sökte mitt finska häfte med min älskade uppsats, men jag hittade den! Väldigt duktig jag var. Woo, så var det dax för finska med Pocke (som jag visseligen skulle döda för att han inte var i skolan förra veckan då vi skulle ha finska). Visst, han pratade ungefär finska helatiden men jag förstod, jag förstod. Så duktig som jag är. Först presenterade han sig stitt riktiga namn, vad han tyckte om och vad han gillade för mat. Sedan var det vår tur att bli frågade av olika saker. Alla hamnade tydligen på olika öde:öar men. Javisst. Det var vid namnuppropet. Som han skulle ha smeknamn av oss då som hade lika namn. Visst lilla jag blev kallar till Inkku fast andra tyckte att kulspetspenna skulle ha passat bättre. Ingen läxa här inte, tack tack!  Vi fick gå lite tidigare från finskatimmen delvis för att Pocke var hungrig och när maten egentligen börjar är det sån himla kö. Korsvås med oskalade potäter med morötter som var varma såna som vart i ugnen och ett glas vatten var min lunch. Så blev det rasten då man måste vara ute. Där såg jag han, hihihi. Stackars människor som måste umgås med mig. Getingar som attackerar och sms som kommer mitt på Finska timmen, fast det var ju kul! Jag får ju knappt mess av nån längre. Vilket jag är väldigt less över. Snööft..

Matematik
Matematiksdags. Heh, med Rolf i vår kära hemklass i min kära stol som knarrar så fort man rör på sig. Multiplikationstabellsförhör åt dem som hade under något poäng som jag inte minns men jag orkade inte med det så jag räknade alla A tal som är lätta i boken. Jag hann ju inte mer för att det blev rast. Väldigt kul mattetimme jag satt och prata om killar med min kompis Therese. Heh. Ingen lyssnade. Hoppas vi. Jätteintressanta disskussioner. Hon fick nästan reda på vem jag diggade men icke sa nicke. Och så blev det rast. Då vi gjorde något. Heh.

Religion
Yo. Så vare rella dårå. Vilket ämne som jag inte knappt gillar eller jo. Man behöver knappt säga något för att hon babblar på hela timmen i ett sträck och pratar om en massa olika saker. Som att vara typ Atetisk eller vad det nu var och då tror man på den naturliga vägen av saker att ja. Jag orkar inte förklara sånt. Men iaf hade vi en frågesport. Jag fick 2 rätt av 6 frågor. Gud vad jag är duktig ^-^. Och det var nog allt vi gjorde på den timmen

Modersmål
Oh fck. Så vare modda *emodeppcrycut*. Jag hatar det ämne! Delvis av vår lärare. Hon bara babblar på om sagor helatiden att det är viktigt för vår fantasi och så. Men ORKA! Nästa gång ska vi läsa sagor och ha ett föredrag om det för klassen! Alltså hääng. Jag orkar inte. Jag suger på att ha föredrag. Baajs. Gissa vad vi sedan ska göra? JAAA!!! Vi ska skriva en SAGA! Jag skulle gärna skriva om vampyrer då, men nehe. Inte får man det, acknej. Det är inget sagodjur och så ska sagan sluta lyckligt. Nejnej! Det ska den inte göra så gå och häng er alla sagor jag orkar inte med er speciellt inte när man ska veta typiska sagor som heter De tusenennätters nånting som kommer från Arabien sånt skulle man veta. Ack, ack. Jag orkar inte med sånt. Berätta skräckhistorer eller romantiker istället för sagor så är du snäll.

Kommentarer
Ida

Haha, vi sku & skriva nå trögbollssagor förra åre. Man fick typ bara berätta om nå troll o prinsessor.

2008-08-26 @ 06:36:09
URL: http://missfrizzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino