2008-08-08 | 20:40:41

Vattenfasta mascaror

Trevligt att skriva ett inlägg igen, jag hade tänkt skriva lite om mascaror som är vattenfasta (som jag själv provat att duscha med). Jag har två mascaror att erbjuda.
           
Här har vi då två mascaror en från Lumene som heter Blueberry Curl Mascara Waterproof den kostar cirka 99:-
Den är verkligen väldigt bra, den håller hela dagen utan att man blir svart under ögonen och fast man kliar sig i ögat så sitter den där fast som lim. Ögonfransarna ser riktigt naturliga ut och den är lätt att tvätta bort inget gnugg gnugg. När man duschar så när man kommer ut från duschen blir man nästan förvånad av att den fortfarande sitter kvar. Betyget blur fyra klöver av fem. Den hålls super, men det finns säkert nån mascara som är bättre.
Betyg; ♣♣♣♣

Den andra mascaran kommer från Maybelline och mascaran heter Define-A-Lash Volume Mascara Waterproof mascaran är rätt ny så den kostar cirka 135:- Mascaran ger verkligen separerade ögon-fransar som ser verkligen helt naturliga ut och fin volym. Men när jag väl gnuggar mig i ögonen kan det komma lite mascara på fingret. I duschen hålls mascaran på helt okej, lite svart är man under ögonen eftersom det kliade så jag gnuggade i ögonen och resultatet är svart under ögonen! Men mascaran är ändå prisvärd. Betyget blir två klöver av fem den skulle kunnat hålla lite bättre med det vattenfasta.
Betyg; ♣♣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino