2008-10-05 | 15:08:20

Ny design!

Hejsan! Nu har jag suttit här i lite över två timmar och hållit på att fixat bloggen, men resultatet blev liksom. Helt som förr, ungefär. Lite per personlig blev den. Men i snar framtid ska det bli mer ändringar på designen.

Idag, mina vänner har jag gjort en massa saker. Jag hade klockan på att ringa men den ringde inte, så mamma väckte upp mig nio. Då när hon själv vaknade. När jag hade ätit frukost och klätt på mig min jättefina rosa T-skjorta som bara jag vet hur ser ut, plus några andra människor. Det gick bra att sjunga idag, fast vi var jättenågra. Det var fyra fårn Skoj o´hoj och åtta stycken från KICK. Men dendär sången "Smyckad" blev bra. Och att vara en myra var en fin cencur så länge man inte behövde säga något, men det var varmt. Riktigt varmt, och obekvämt med de svarta långkalsongerna med jeans under. Annors gick det nog som det ska gå.

Väl hemma så trodde jag att klockan var fem, fast den vara två när vi åt. Jag har nog inte gjort så mycket idag. Fått skällningar av pappa för att jag varit uppe till halv ett på natten och sånt. Jag fattar inte vad det är för fel med det. Men han tyx inte fatta något, med att vara en tånårstjej som inte tycker om sig själv. Och känner sig som tusen pusselbitar som inte passar ihop med varandra

Ha en jättefin fortsatt dag, kram ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino