2009-07-01 | 22:00:06

Fortfarande vaken

Jag förstår egentligen inte varför jag fortfarande är vaken. Men det är rätt trevligt att lyssna på musik och vara helt chilligrill. Nä, okej. Min hjärna sover och min kropp kokar, eller har varmt i alla fall. Vår dator är hemsk eftersom den är så het, okej den utsöndrar värme i överflöd. Min pappa är på stugan och min mamma är tydligen fortfarande hemma. De vågar inte lämna mig ensam hemma trots att jag är 14 år. Det suger verkligen, överbeskyddande föräldrar är inte ftw. Men okej, min syster var här idag hemma hos med Saga och Amanda. Sofia käkade kladdkakan jag gjort igår. På tal om ingenting så blev kladdkakan helt fail. Men den smakade helt okej.

Jag stack och simmade med Saga, eftersom jag hade tråkigt. Saga simmade efter en massa kvistar som jag kastade i vattnet åt henne, plus att hon åt upp något läskigt. Endera en orm, ödla eller fisk. Läskig hund alltså. Och Amanda var ännu rundare än vanligt vilket ägde. Hon är precis som jag när jag var en liten sak.

Nu har jag dessutom fixat ihop en shoppinglista till nästa vecka om det blir någon shopping av då. Allt tillsammans skulle bli 478€. Typ jag är helt tokig. Jag kan inte ens köpa hälften av det. Men jag är ju som jag alltid vart tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino