2009-07-01 | 18:48:19

Ny design

Ja, kära människor, nu har jag fixat en ny design för bloggen igen en gång. Fast denna gång är den inte precis färdig enligt mig. Det är en massa saker som saknas, men det finns ingen ork att fixa dit det som borde vara där just nu.

Idag var det onsdag. Jag vaknade kvart i tio då Amelie väckte mig med sitt sms, igen en gång. Så jag blev faktiskt uppväckt idag - otroligt nog. Trors allt så hoppades jag ju att det skulle ha varit någon annan som väckt upp mig. Idag var det Catch Summer också, där vi var ett gäng ungdomar som åt hemlagad mjukglass och hade vattenballongskrig på Ängin. Trots allt blev jag inte så jätte våt. Eller jag blev ju våt, men inte lika våt som stackars Hannah som fick en hel hink med vatten över sig. Trots allt så blev hon glad över att jag hällt vattnet över henne, så jag slapp det bekymret nu för tillfället i alla fall.

Tydligen ska jag och mamma någongång i nästa vecka till Helsingfors och shoppa, vilket betyder att jag borde göra en shoppinglista. Och så småningom någongång under sommaren så ska jag och Sanna till Esbo, för att träffa på Basse, Kulan, Robin och Ricke. Det ska verkligen bli kul om det blir av! Om det blir av ska jag till Sverige också så småningom och bo där hos Kristian. Skulle vara riktigt trevligt - om han har en dator. Skulle väl mest gå och shoppa då, men ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino