2009-07-02 | 12:39:01

Sovmask

Alltså, så fort man går ut genom dörren så steks man och blir ett sktekt ägg. Liksom, det är så sjukt varmt ute. Det är nästan hemskt, men man måste väl bara lida lite. Nog för att det är skönt att det är sommar, men det är bara så hett! Idag vaknade jag i alla fall vid halv ett, så det var väl lite väl sent. Men snart får jag ju mat och allt. Skulle vara kul om jag skulle sluta sova bort alla dagar. Men jag borde nog som sagt börja skärpa mig med min dygnsrytm. Fast man får väl se hur det går till så här med allting.

En iskall glass skulle sitta fint, en isglass för att vara exakt. Men den får man väl bara fortsätta drömma efter, så här..

Förresten.. Jag skulle behöva tips av någon jättegullig människa, som skulle kunna berätta åt mig var man skulle kunna skriva om i denna blogg. Jag har verkligen inga idéer - vilket jag aldrig har. Nu ska jag i alla fall hitta på något trevligt.

Kommentarer
Isabelle

Snöbollsbuske på bilden? :D Jag vill också ha isglass. Har inte ätit det på hela sommaren. Här är det typ svalt. Eller... inte för att jag har varit ute, men ändå.



Skriv om... vad som helst? :D Musik, om vad du gör... vad som helst.

2009-07-02 @ 14:39:30
Hannah

Du kan skriva om:

Mode

Ditt liv

Filmer

Kändisar

Musik

Böcker

Jesus

Bra sidor

Dagens bild

Recpet

Mat

Saker du är besatt av

Saker du hatar

Ja, egentligen kan du skriva om vad som helst, använd din fantasi Maria

2009-07-02 @ 18:45:19
URL: http://hxx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino