2009-07-21 | 09:40:09

Spännande upplevelser


Ja, så var det tisdag igen. Jag är otroligt trött. Klockan tre tänkte jag att jag kanske måste sova någon gång idag. Så med andra ord sov jag inte så mycket inatt, sju timmar för att vara exakt. Okej, det är faktiskt mycket, men min kropp klarar inte av så lite sömn.

Igår stack jag ut och gå klockan var tio när jag startade hemifrån. Jag vet inte egentligen varför, men jag fick inspiration från en annan blogg. Så jag tänkte att det är väl värt att gå lite då, och det gjorde jag också. Min kamera, iPod och mobil följde med på färden. Det var ganska spännande ute faktiskt, man visste aldrig vem man skulle träffa ute i skogen. Jag sprang också. Jag har inte sprungit på vadå, 3-4 månader. Det är rätt mycket faktiskt. Det kändes ljuvligt, jag ville bara fortsätta. Men valde att ändå sluta.

Några bilder forograferade jag i alla fall. Bilderna behöver redigeras, men det gör j ag som sagt någon annan tidpunkt idag. För jag måste verkligen göra något "vettigt". Innan jag faller in i min andra värld. Hm. Nu ska jag... hitta på något. Som heter att försöka spela ut ett spel som bestär av endast en level kvar. Hoppas ni har en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar Personligt Poker och Casino